“Με τη λέξη, τη λαλιά και με δυο χέρια” ξανά στον ΘΟΚ

Logo_EL

«Με τη λέξη, τη λαλιά και με δυο χέρια»

σεμινάριο αφήγησης με την Μαρίνα Κατσαρή

θεατρικό καταφύγιο του ΘΟΚ, Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Logo_EL

 

Το σεμινάριο αφήγησης «Με τη λέξη, τη λαλιά και με δυο χέρια» επαναλαμβάνεται στο θεατρικό καταφύγιο του ΘΟΚ λόγω μεγάλης συμμετοχής.

Στα πλαίσια του εισαγωγικού βιωματικού εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες/ουσες έρχονται σε επαφή με ποικίλες τεχνικές αφήγησης και εξοικειώνονται με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ενασχόληση τους με την τέχνη της αφήγησης. Μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία, να μυηθούν βιωματικά σε ποικίλες αφηγηματικές τεχνικές, να μελετήσουν τεχνικές προφορικής αφήγησης, να ασχοληθούν βιωματικά με το ρυθμό και τη μουσικότητα της αφήγησης και να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα: σώμα, φωνή, χειρονομίες / μιμική.

20161019_164955

Το εργαστήρι απευθύνεται σε επαγγελματίες ή μελλοντικούς επαγγελματίες της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, σε γονείς, σ’ όσους ασχολούνται με ομάδες (εμψυχωτές, team leaders, εκπαιδευτές, κ.α.) και σε οποιοδήποτε/οποιαδήποτε επιθυμεί να ξαναπιάσει την κόκκινη κλωστή…

Εμψυχώτρια η Μαρίνα Κατσαρή
αφηγήτρια-θεατροπαιδαγωγός.

Συμβολικό κόστος συμμετοχής σε κάθε εργαστήρι: 6 Ευρώ

20161019_163821

Στους συμμετέχοντες δίνεται δίπλωμα συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ταμείο ΘΟΚ, 77772717 μέχρι τις 12 το μεσημέρι της μέρας διεξαγωγής του κάθε εργαστηρίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα εργαστήρια μπορείτε να αποταθείτε στο Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ, τηλ. 22864320 ή στο mmaleni@thoc.org.cy