Η Μαρίνα Κατσαρή με εργαστήρι αφήγησης στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος 2018

fengaros_2018

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ιστορίες για τα παπούτσια των άλλων

Εργαστήρι αφήγησης στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος 2018

21-26/7/2018

fengaros_2018

Η Μαρίνα Κατσαρή επιστρέφει για 3η χρονιά στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος με ένα ακόμα βιωματικό και συμμετοχικό εργαστήρι αφήγησης. Φέτος, οι συμμετέχοντες θα φορέσουν τα παπούτσια των φανταστικών τους ηρώων και θα δανειστούν τις αισθήσεις τους για να βιώσουν ως αφηγητές τις ιστορίες τους με το δικό τους σώμα. Θα αναζητήσουν το πλαίσιο και τα όρια της σχέσης αφηγητή και αφηγήματος και θα εξερευνήσουν την ενσυναίσθηση ως παράγοντα μιας επιτυχημένης αφήγησης. Το φετινό εργαστήρι είναι σχεδιασμένο ώστε να συμπεριλάβει ισότιμα όσους/ες έχουν ήδη σχετική εμπειρία, αλλά και όσους/ες θα ξεκινήσουν τώρα το ταξίδι τους.

Screen Shot 2018-03-01 at 10.21.13

Το εργαστήρι απευθύνεται σε φιλόδοξους/ες αφηγητές/τριες, ηθοποιούς και καλλιτέχνες από άλλους χώρους, εργαζόμενους/ες στα ΜΜΕ και στην επικοινωνία, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και σε όποιον/α αγαπά τις ιστορίες, τους θρύλους, τη μυθολογία και θέλει να δαμάσει την απροσμέτρητη δύναμή τους!

Γενικές Πληροφορίες
Διάρκεια κάθε εργαστηρίου:
Περίπου 30 ώρες, πρωϊνές και απογευματινές συναντήσεις

Κόστος Συμμετοχής:
€175 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήρι
€215 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήρι και πέντε μεσημεριανά γεύματα από το εστιατόριο “Το Σπίτι των Ανέμων”.
** Το κόστος συμμετοχής θα συμπεριλαμβάνει και μία ονομαστική τριήμερη πρόσκληση στο Φεστιβάλ Φέγγαρος 2018. Ισχύει μόνο για εγγραφές που θα πληρωθούν μέχρι την 21η Μαϊου 2018.

Διαμονή:
Δωρεάν ελεύθερος κατασκηνωτικός χώρος (με ντους και τουαλέτες)
Αγροτουριστικά καταλύματα προς ενοικίαση
Περισσότερες Πληροφορίες/Εγγραφές/Πληρωμή:
www.fengaros.com/fengaros-music-village/2018
Επικοινωνία:
(+357) 99735225
info@louvana.com.cy
Ακύρωση εγγραφής με επιστροφή χρημάτων μέχρι τις 5 Ιουλίου 2018.