Ο πιστός φίλος: βιωματικό εργαστήριο για παιδιά

1

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ο πιστός φίλος

βιωματικό εργαστήριο για παιδιά με τη Μαρίνα Κατσαρή

16 Μαρτίου, Πρεσβεία της Ιρλανδίας

Στα πλαίσια του ”The Cyprus Oscar Wilde Festival”

09-fb-event-cover (1)

Που ξεκινά και που τελειώνει μια φιλία; Που και πότε πρέπει να λέμε ‘’όχι’’ ακόμα και αν αυτό μας κοστίσει μια φιλία; Τι σημαίνει πραγματικός/ή φίλος/η; Μέσα από το ρεαλιστικό παραμύθι του ‘’Ο πιστός φίλος’’, ο μεγάλος Ιρλανδός δημιουργός Oscar Wilde καλεί τα παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα, να σκεφτούν και να διαμορφώσουν τη δική τους στάση. Η θεατροπαιδαγωγός Μαρίνα Κατσαρή ξεναγεί τα παιδιά σε ένα κόσμο εννοιών και αξιών που προσγειώνονται στην Πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Κύπρο. Mέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι που συνδυάζει δημιουργικά τις τεχνικές αφήγησης και θεάτρου/δράματος στην εκπαίδευση τα παιδιά κατανοούν και ενσωματώνουν τις αξίες αυτές στην καθημερινή τους ζωή.

Τα 2 εργαστήρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ‘’The Cyprus Oscar Wilde Festival’’ που συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Κύπρο.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά.

Ώρες εργαστηρίων: 1η ομάδα 10.00-11.30, 2η ομάδα 12.00-13.30

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής: 96753271
Πληροφορίες στη σελίδα του facebook: The Cyprus Oscar Wilde Festival
Πρεσβεία της Ιρλανδίας, Αίαντος 7, Λευκωσία

01-fb-event-cover (1)