Σεμινάριο από την Μαρίνα Κατσαρή, ”Εργαστήρια της Τετάρτης”,ΘΟΚ

Logo_EL

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Εργαστήρια της Τετάρτης στο Θεατρικό Καταφύγιο ΘΟΚ

19 Οκτωβρίου 2016, σεμινάριο αφήγησης από την αφηγήτρια-θεατροπαιδαγωγό, Μαρίνα Κατσαρή,

Κτίριο ΘΟΚ (χώρος Παλαιού ΓΣΠ)
«Με τη λέξη, τη λαλιά και με δυο χέρια»

Κάτω από την ομπρέλα των δράσεων του Θεατρικού Καταφυγίου του, ο ΘΟΚ διοργανώνει σειρά από τρίωρα αυτοτελή εργαστήρια, κάθε Τετάρτη, με στόχο την προσφορά γνώσης και τη διάχυση εμπειριών, σε επαγγελματίες του θεάτρου, εκπαιδευτικούς ή και απλούς λάτρεις που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Στα πλαίσια του εισαγωγικού βιωματικού εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες/ουσες έρχονται σε επαφή με ποικίλες τεχνικές αφήγησης και εξοικειώνονται με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ενασχόληση τους με την τέχνη της αφήγησης. Μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία, να μυηθούν βιωματικά σε ποικίλες αφηγηματικές τεχνικές, να μελετήσουν τεχνικές προφορικής αφήγησης, να ασχοληθούν βιωματικά με το ρυθμό και τη μουσικότητα της αφήγησης και να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα: σώμα, φωνή, χειρονομίες / μιμική.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες ή μελλοντικούς επαγγελματίες της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, σε γονείς, σ’ όσους ασχολούνται με ομάδες (εμψυχωτές, team leaders, εκπαιδευτές, κ.α.) και σε οποιοδήποτε/οποιαδήποτε επιθυμεί να ξαναπιάσει την κόκκινη κλωστή…

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή-περιορισμένος αριθμός θέσεων

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 10 το πρωί της μέρας διεξαγωγής του κάθε εργαστηρίου,  Ταμείο ΘΟΚ, τηλ. 77 77 27 17.

Συμβολικό κόστος συμμετοχής: 6 Ευρώ.

Στους συμμετέχοντες θα δίνεται δίπλωμα συμμετοχής.

Περισσότερες λεπτομέρειες: Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ, τηλ. 22864320 ή στο mmaleni@thoc.org.cy.

14269304_10153683511901688_339178186_n