Το αστροπαίδι, του Όσκαρ Ουάιλντ, Artos Fpundation 15&16 Μαρτίου

3

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Το αστροπαίδι

του Όσκαρ Ουάιλντ

Με την αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και το μουσικό Βαγγέλη Γέττο

Artos Foundation 15 & 16 Μαρτίου

Στα πλαίσια του ”The Cyprus Oscar Wilde Festival”

04-fb-event-cover (1)

Ένα παιδί που έχει πειστεί ότι κατάγεται από τα αστέρια αναστατώνει με το αλλόκοτο φέρσιμό του ένα ολόκληρο βασίλειο.Υποτιμά την καλοσύνη που του προσφέρουν οι γύρω του,χλευάζει την δύναμη της φύσης και τελικά αρνείται την ανθρώπινη φθαρτότητα. Ο Oscar Wilde, μέσα από το ‘’αστροπαίδι’’ του, παρέδωσε μία αριστουργηματική λογοτεχνική μινιατούρα για τα δύσκολα ταξίδια της ενηλικίωσης και της γνωριμίας με τον κόσμο.

Το μουσικοαφηγηματικό δίδυμο της αφηγήτριας Μαρίνας Κατσαρή και του μουσικού Βαγγέλη Γέττου, με τον δυναμικό και ατμοσφαιρικό λόγο και ήχο του, ζωντανεύει το εκπληκτικό παραμύθι του μεγάλου Ιρλανδού δημιουργού, για 2 μόνο παραστάσεις, 15 & 16 Μαρτίου, 20.00, στο Artos Foundation, Αγίων Ομολογητών 64, στη Λευκωσία.

Η παράσταση διαθέτει υπέρτιτλους στα αγγλικά.

Η παραστάσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του ‘’The Cyprus Oscar Wilde Festival’’, που συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Κύπρο.

Πληροφορίες

Σελίδα facebook: The Cyprus Oscar Wilde Festival
Τηλ: 96753271

01-fb-event-cover (1)